Problem

Discussion in 'FanSub' started by t0nz, Oct 14, 2005.

  1. t0nz

    t0nz sarNie Juvenile

    I am terribly sorry for bothering you guys. :( But I have a problem. I was subbing hua jai chocolate earlier today, and I saved it and exited it because I wanted to take a break. Well, I am trying to continue subbing but when I open the movie and subs the movie wont show any pictures. When i press play its like all black. so..anybody..wanna help me with my problem.

    sincerely,

    Tanya.


    again, if I annoy you guys or anything SORRY. lol. kinda paranoid.
     
  2. sweetyaj

    sweetyaj sarNie Elites

    SORRIE I WOULDN'T BE ABLE TO HELP U...BUT I WOULD LIKE TO THANK U LOTS N LOTS BECAUSE I AM IN LOVE WITH HIM BUT I CAN'T UNDERSTAND THE LAKORN..THANX..THANX..U MADE MY DREAM COME TRUE... :lmao: :lmao:
     
  3. t0nz

    t0nz sarNie Juvenile

    hahaha. your welcome. >.< it's going to take me awhile because i'm like barely finished with 3 minutes of the lakorn. OMG! I am soo grateful for people who sub korean/japanese drama now.
     
  4. darvil

    darvil sarNie Adult


    Ummm just restart the program
     
  5. t0nz

    t0nz sarNie Juvenile

    i did several times. :unsure:
     
  6. darvil

    darvil sarNie Adult


    when you reopen the program, did you load the subtitle first or the movie first?
     
  7. t0nz

    t0nz sarNie Juvenile

    hmm well, I mostly open the movie first because if i remember right, your tutorial said open the movie so I did that. Then, I open the subtitled files.
     

Share This Page